Vlnr: Theo Hulshof, Sarha Heersink-Temming en Karen Demkes - Hulshof. Foto: eigen foto
Vlnr: Theo Hulshof, Sarha Heersink-Temming en Karen Demkes - Hulshof. Foto: eigen foto

Frans ten Bosch neemt afscheid

LICHTENVOORDE - Donderdag 16 juli wordt een speciale dag voor de Frans ten Boschschool: drie collega's nemen afscheid. Karen Demkes - Hulshof en Theo Hulshof gaan met pensioen. Sarah Heersink-Temming gaat naar de St. Jozefschool in Zieuwent.

Karen is sinds 1991 in dienst van stichting LIMA. Op de Frans ten Boschschool werkte zij voornamelijk als leerkracht in de kleutergroepen. Spelenderwijs ontwikkelen stond hoog bij haar in het vaandel, een echte kleuterjuf in hart en nieren. Daarnaast was Karen een vaste waarde in de oudervereniging en zorgde zij er steeds weer voor dat de school in allerlei thema’s versierd werd.

Theo is sinds 1975 in dienst bij stichting LIMA. Hij gaf op de Frans ten Bosch les in diverse groepen en was altijd zeer actief in het begeleiden van allerlei activiteiten op school. Theo was een meester in het bedenken van woordgrappen en mooie, lange en spannende verhalen.

Ook neemt Frans ten Bosch afscheid van Sarah. Zij is sinds 2004 in dienst bij stichting LIMA. Ze werkt inmiddels al jaren op de Frans ten Boschschool en kiest nu voor een nieuwe uitdaging op de St. Jozefschool in Zieuwent.

Vanwege de corona-maatregelen is er geen receptie. Mocht u een bericht willen sturen dan kunt u dit doen via de Frans ten Boschschool, De Rode van Heeckerenstraat 26, 7131 ER te Lichtenvoorde.