51ste Zonnebloemloterij van start

LICHTENVOORDE - Woensdag 15 juli is voor de 51ste keer de Zonnebloemloterij van start gegaan. Vanwege de veiligheidsmaatregelen konden de vrijwilligers niet eerder langs de deuren komen. Maar nu mag het weer.

De Zonnebloem is er al ruim 70 jaar voor mensen met een lichamelijke beperking. Voor hen zijn dagelijkse activiteiten niet vanzelfsprekend. De Zonnebloemm-vrijwilligers laten zien dat er toch veel mogelijk is. Met persoonlijke aandacht, lokale activiteiten, uitjes en vakanties voorkomen zij dat mensen met een lichamelijke beperking in een sociaal isolement terecht komen.

Wilt u de Zonnebloem steunen? Speel dan mee met de Zonnebloemloterij. Voor maar twee euro per stuk koopt u al een lot en maakt u onze activiteiten in Lichtenvoorde mede mogelijk. De vrijwilligers komen van 15 juli tot 5 september met de loten langs de deur. De trekking van de loterij vindt plaats op maandag 12 oktober 2020. Belangstellenden kunnen ook online de loten bestellen tot uiterlijk 1 oktober op www.zonnebloem.nl/loterij. Hier is tevens meer informatie te vinden over het prijzenpakket.

Zonnebloem Lichtenvoorde rekent op uw steun en bedankt u alvast bij voorbaat.