Op de foto vlnr: Wenneker(bewoner landhuis), Martine Rexwinkel (Huys1810) en Dion Teloh (Trots op de Achterhoek). Foto: PR
Op de foto vlnr: Wenneker(bewoner landhuis), Martine Rexwinkel (Huys1810) en Dion Teloh (Trots op de Achterhoek). Foto: PR

Presentatie eerste Achterhoekse puzzel met Hummeloos Trio

REGIO - Afgelopen zaterdag 1 augustus is de eerste Achterhoekse legpuzzel gepresenteerd in Hummelo. Voor het pand van Huys1810 te Hummelo kwam niemand minder dan de ambassadeur van de Achterhoek, Bennie Jolink, de eerste Achterhoekse puzzel in ontvangst nemen.

De Achterhoekse legpuzzel, met een prachtige afbeelding van een boerderij uit Hummelo, laat een typerend beeld uit deze mooie regio zien. Het draagt bij aan de Trots van de Achterhoek. Ook de bewoner van de prachtige boerderij en de eigenaar van Huys1810 waren aanwezig. Het Hummelose trio ontving de eerste Achterhoekse legpuzzel.

“Nadat wij de Achterhoekse sokken geïntroduceerd hebben (waar duizenden Achterhoekers op lopen) zetten wij nu dit unieke product in de markt. Bij voorinschrijving zijn er al honderden exemplaren besteld. Achterhoekers hebben de Achterhoekse vlag en de bijbehorende producten omarmd. Met de legpuzzel zetten wij deze regio nog meer op de kaart en met de verkoop van de Achterhoekse vlag en wimpel steunen wij ook nog eens de stichting Pak An”, aldus Dion Teloh van Trots op de Achterhoek.

De puzzels is te koop in 30 winkels in de Achterhoek en via trotsopdeachterhoek.nl.