De voormalige wijnschuur van Van Ooijen is omgebouwd naar een sfeervolle wijnbar. Foto: Tapperij Van Ooijen
De voormalige wijnschuur van Van Ooijen is omgebouwd naar een sfeervolle wijnbar. Foto: Tapperij Van Ooijen

Tapperij Van Ooijen opent wijnbar

LICHTENVOORDE - Lichtenvoorde heeft er binnenkort een heuse wijnbar bij. Afgelopen zaterdag 8 augustus vond er bij Tapperij Van Ooijen aan de Molendijk een geslaagde try-out avond voor genodigden plaats. De wijnbar is een initiatief van uitbaters Maurice en Miranda Rietberg die de voormalige wijnschuur hebben omgetoverd naar een sfeervolle wijnbar.

Maurice vertelt: "We hebben in de lockdown-periode niet stilgezeten. Manus van Ooijen gebruikte deze locatie als opslag voor wijnen. Talloze pallets vonden hier hun weg naar haar klanten. Miranda en ik hebben gekozen voor een ander concept. Een goed glas wijn in een gezellige ambiance, een klein hapje maar ook een fris biertje aan de tap." Miranda vult aan: "Het moet altijd de gezelligheid van kerst uitstralen."

Binnenkort wordt de wijnbar voor publiek geopend. Afhuren van de wijnbar voor een feestje behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard worden hierbij de richtlijnen van het RIVM nageleefd. Als deze coronaperiode voorbij is, zijn er meer mogelijkheden.