Groep Harbers-Paul met een creatie. Foto: PR
Groep Harbers-Paul met een creatie. Foto: PR Picasa

Harbers-Paul-wandeltocht gaat op herhaling

LICHTENVOORDE - Door het corona virus kon de wandeling van Corsogroep Harbers-Paul in het voorjaar helaas niet doorgaan. Alles was voorbereid, de routes waren uitgezet, de leden van de groep hadden er zin in! Op zondag 6 september gaat de groep daarom in de herkansing en kan er toch de uitgezette wandeling gewandeld worden.

De wandeltocht gaat over landwegen, langs beken en over kerkepaden. Er is keuze uit een route van 6 of 12 kilometer. Vanwege de RIVM-maatregelen heeft de route van 12 kilometer geen pauzeplek. Het advies is om daarom zelf wat te eten en te drinken mee te nemen. Ook is er na afloop geen mogelijkheid om iets te nuttigen.

Geen
pauzepunt dus
zelf drinken
consumpties
voor
onderweg
meenemen

De start is tussen 9 uur en 12 uur. Vertrek is vanaf de huidige bouwlocatie; op ’t Zand 2 in Lichtenvoorde. De kosten van de wandeltocht zijn vijf euro per persoon. Als de gemeente of de overheid de huidige maatregelen aanscherpen waardoor de wandeltocht niet door kan gaan, zal men dit lezen op de Facebookpagina. Na afloop ontvangen de deelnemers een mooie bos dahlia's.

Nieuwe locatie gezocht
Corsogroep Harbers-Paul is op zoek naar een nieuwe locatie voor het bouwen van de corsowagen. Na heel veel jaren gastvrij te zijn ontvangen door de WOPA, op de huidige plek, is de groep op zoek naar een andere bouwlocatie. In overleg met de Gemeente en Stichting Bloemencorso Lichtenvoorde is de groep op zoek naar mogelijkheden. Alle suggesties zijn welkom, zodat de groep op de toekomstige nieuwe locatie jarenlang corsowagens mag bouwen, maar ook wandeltochten kan organiseren.