Website Lievelds Archief gaat weer de lucht in

LIEVELDE - Na ruim een jaar offline te zijn geweest, gaat de website van Het Lievelds Archief weer de lucht in. Het Lievelds Archief valt sinds kort onder de eindverantwoordelijkheid van de Vereniging Lievelds Belang. De vrijwilligers van het Lievelds Archief zijn dit in een overleg met het bestuur van de Vereniging Lievelds Belang overeengekomen.

"Wij gaan vanaf zondag 6 september de website weer online zetten. Dit betekent dat mensen vanaf die tijd weer de website www.lieveldsarchief.nl kunnen bezoeken en archiefmateriaal zoals foto’s, documenten en video’s kunnen aanleveren over aangelegenheden die betrekking hebben op het dorp Lievelde. Tevens kunnen mensen weer zelf aanvullende informatie toevoegen aan documenten, foto’s en/of video’s.", zo laten de vrijwilligers van Lievelds Archief weten.

Voor vragen, opmerkingen of voor het aanleveren van archiefmateriaal kan contact opgenomen worden met een van de vrijwilligers van het Lievelds Archief via redactie@lieveldsarchief.nl. Draagt u Lievelde een warm hart toe en wilt u meehelpen de geschiedenis van dit bijzondere kerkdorp te bewaren voor het nageslacht? Het Lievelds Archief maakt graag kennis met nieuwe enthousiaste vrijwilligers.