Steun de corsoverenigingen met de Rabo Bloemencorso-actie!

OOST GELRE- Vanwege corona-maatregelen is het Bloemencorso in Lichtenvoorde dit jaar helaas afgelast. Rabobank vindt dit als hoofdsponsor van het Bloemencorso ontzettend jammer, maar heeft vanzelfsprekend begrip voor deze beslissing. Om de corsoverenigingen een hart onder de riem te steken voor het corso van 12 september 2021 heeft marktteam Oost Gelre van de bank een speciale actie bedacht: ‘Steun de corsoverenigingen met de Rabo Bloemencorso-actie’.

Open je als klant van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek in de actieperiode (1 tot en met 30 september 2020) een nieuw product bij de Rabobank? Dan doneert de bank € 25,- aan een corsovereniging naar keuze. Welke producten hiervoor in aanmerking komen en wat de actievoorwaarden zijn lees je op www.rabo.nl/noa/bloemencorso.

Het marktteam Oost Gelre van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek bestaat uit medewerkers en ledenraadsleden van de bank die zich verbonden voelen met gemeente Oost Gelre. Ze wonen er zelf of zijn veel in de gemeente te vinden. Zo zijn zij de oren en ogen van de bank en zetten ze zich op verschillende manieren in voor het versterken van de lokale leefomgeving. Een actie rondom het Bloemencorso Lichtenvoorde om de corsoverenigingen te ondersteunen kon volgens hen dan ook niet ontbreken.