een groep deelnemers aan de cuirsus
een groep deelnemers aan de cuirsus alphacursus

Alpha Lichtenvoorde zoekt deelnemers, kokers en bidders

LICHTENVOORDE - Wat is de zin van het leven? Waarom is er zoveel lijden in de wereld? Heeft het coronavirus mij iets te zeggen? Voor dergelijke en nog veel meer andere vragen waar je mee rond kunt lopen is er de Alpha. Of misschien ga je al lang naar de kerk en vraag je je wel eens af wat je nou werkelijk gelooft. Maar misschien wil je juist in deze tijd je geloof wel graag delen met anderen. Ken je iemand voor wie Alpha iets is, geef je dan samen op, we ontmoeten je graag. Of geef de uitnodiging door aan anderen. Er ligt een folder in de kerk en deze is digitaal beschikbaar via de redactie.

Alpha Lichtenvoorde gaat 17 september van start en is een cursus in tien bijeenkomsten waar je samen met anderen in gesprek gaat. We beginnen de bijeenkomsten met een maaltijd. Na de maaltijd is er een inleiding over een thema. Zoals: Is er meer? Wie is Jezus? Over bidden en bijbel lezen. Wie is de Heilige Geest? Deze en nog meer onderwerpen komen aan de orde en worden besproken in een ongedwongen sfeer.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom op de introductieavond op 17 september van 18:15 uur tot 21:30 uur bij LICHT, Dijkstraat 13. De cursus omvat 10 donderdagavonden en een weekend. Deelname is helemaal gratis. Meer info? Bel Hennie te Focht: 0544-463265 / 06-30339122 of mail: infolichtindeachterhoek@gmail.com. Ook kun je je opgeven om een of meerdere maaltijden te verzorgen. (opgave graag bij Ineke Boonk: 06-19487460).