LZV Kuypers Hair&Wellness wint verdient van Ede

Een nieuw seizoen, een nieuwe selectie en een korte voorbereiding maakten de eerste wedstrijd op vrijdag 11 september tegen ZVV Ede spannend. Als extra ingrediënt kwam er ook nog bij dat vorig seizoen driemaal niet werd gewonnen van de ploeg uit Ede. Er werd namelijk tweemaal in de competitie verloren en in de kwartfinale van de KNVB beker werd LZV Kuypers Hair&Welness door hen uitgeschakeld. De gehele selectie van LZV Kuypers Hair&Wellness bestaat dit jaar louter en alleen uit jongens die ook op het veld voetballen bij Longa’30.

Afgelopen vrijdag gingen de jongens uit Lichtenvoorde voortvarend van start met als eerste doelpuntenmaker Boet Kemperman, daarna Yordi Orriëns en Ino Wolters. Dus geen vuiltje aan de lucht, maar voor de rust schoot ZVV Ede toch de 1-3 binnen en direct na de rust de 2-3. De onzekerheid sloop langzaamaan de ploeg binnen, want na de 2-4 stond er binnen een minuut de 4-4 op het bord. Uiteindelijk was de welverdiende einduitslag 7-5.
De zeven goals werden uiteindelijk gemaakt door Yordi Orriëns (3), Boet Kemperman (2), Ino Wolters en Mattheys Kuypers.

Komend weekend zal LZV Kuypers Hair&Welness een uitwedstrijd spelen in St. Michelsgestel. Op MAANDAG 21 september staat een bekerwedstrijd tegen Cagemax uit Gorinchem op het programma en in dezelfde week een thuiswedstrijd op vrijdag 25 september tegen JCK-Aiso uit Utrecht.