Van Reedestraat, Friends en St. Switbertus steunen elkaar

LICHTENVOORDE - Van 5 tot en met 25 oktober kunnen leden van de Rabobank weer hun vijf stemmen uitbrengen op de verenigingen die zij willen steunen in het kader van de actie Club Support (voorheen Hart voor de Achterhoek). Elk lid krijgt vijf stemmen thuisgestuurd waarvan er maximaal twee per vereniging mogen worden uitgebracht. Omdat ze veel gezamenlijke leden en sympathisanten hebben gaan Corsogroep Van Reedestraat, Popkoor Friends en Schuttersgilde St. Switbertus elkaar steunen bij deze actie. Zij hebben hun leden opgeroepen om naast de twee stemmen op de eigen club hun overige stemmen te geven aan de fanfare/handboogsport, het koor of de corsobouwers.

Popkoor Friends wil graag een kleine lichtinstallatie aanschaffen voor een nog betere presentatie tijdens de optredens. Alle koren hebben het op dit moment moeilijk omdat repeteren nauwelijks mogelijk is vanwege de coronacrisis. Uw stem komt dus zeer van pas.

Schutterij St. Switbertus is, na een geslaagde viering van het 90-jarig bestaan, bezig om het clubgebouw De Swite energieneutraal te maken. Na het vervangen van een groot deel van de verlichting door led-lampen, is nu de vervanging van de koelinstallatie en het plaatsen van zonnepanelen aan de orde. Daarvoor kunnen ze uw stem heel goed gebruiken.

Corsogroep Van Reedestraat is de oudste corsogroep van Lichtenvoorde. Omdat ze vorig jaar onverwacht weer moesten verhuizen, kunnen ze uw steun enorm goed gebruiken. Geeft u hen een stem?

Als u lid bent van een andere vereniging en daar niet alle vijf stemmen aan kunt geven, houden St. Switbertus, Friends en de Van Reedestraat zich aanbevolen. Alvast bedankt daarvoor.