Gehavend Pacelli onderuit in eerste competitieduel

HV Pacelli DS1 - Zenderen Vooruit DS1 (9-12) 15-29

ZIEUWENT - Het eerste damesteam van Pacelli heeft afgelopen zaterdag de eerste competitiewedstrijd in de tweede divisie tegen Zenderen Vooruit/Bornerbroek verloren met 15-29. Het was voor de Zieuwentse handbalsters de eerste competitiewedstijd na zes maanden.

Helaas kampt Pacelli met veel blessures waardoor de competitie niet met een compleet team gestart kan worden. In de eerste helft waren beide teams aan elkaar gewaagd. De dekking stond goed en aanvallen werden goed uitgespeeld. Dit resulteerde in een ruststand van 9-12. In de rust werd afgesproken dat de lijn van de eerste helft moest worden doorgetrokken.

De tweede helft stond de Zieuwentse dekking helaas minder waardoor Zenderen Bornerbroek te makkelijk kon scoren en daardoor steeds verder uitliep. De kansen die Pacelli kreeg werden niet benut en dan loop je als ploeg achter de feiten aan. Helaas kon de thuisploeg niet meer terugkomen in het duel. Dat eindigde met een duidelijke 15-29 stand op het scorebord.
Volgend weekend speelt Pacelli DS1 uit, op zondag 4 oktober, tegen SVBO om 14.00 uur.