De Hamalandhal bedankt Loes!!


Iedereen heeft het kunnen lezen: de Hamalandhal is op zoek naar een nieuwe facilitair manager. Ja, het klopt, Loes Lageschaar gaat ons per 1 oktober a.s. verlaten. Zij gaat na 8 jaar een nieuwe uitdaging aan. Wij vinden dat erg jammer en hadden graag nog jaren met haar willen samenwerken. Dat een nieuwe uitdaging op haar pad kwam is geen wonder.


Wat Loes allemaal voor de Hamalandhal heeft betekend en gedaan, creatief, vol ideeën en met veel passie, valt ook de wereld buiten de Hamalandhal op. Daarnaast zit ze ook na haar werk niet stil en creëert ze mogelijkheden.
Het aanbod van Achterhoek in Beweging en de afronding van haar studie leefstijlcoach vallen nu samen. Dat geeft haar de mogelijkheid om een eigen bedrijfje op te starten. Loes zou Loes niet zijn als ze die mogelijkheid niet zou pakken.


Zij heeft altijd gezegd dat ze graag wilde helpen om van de Hamalandhal een mooie en gezonde sportaccommodatie te maken en niet eerder weg zou gaan totdat dit was gelukt. En dan staat er ook wat! Mede dankzij haar staat er een toekomstbestendige organisatie en leeft de Hamalandhal van alle kanten.
Loes is een verbinder en laat voor haar collega’s en opvolger een netwerk achter met vele mooie contacten en samenwerkingen met diverse verenigingen en organisaties.


Zij kan nu met een gerust hart vertrekken, haar opvolger komt terecht in een mooie organisatie die goed draait. Dat wil niet zeggen dat er geen uitdagingen meer zijn. Loes had nog vele plannen en ideeën, dat geeft maar aan dat er nog vele mogelijkheden liggen voor haar opvolger.

Wij wensen Loes het allerbeste en bedanken haar voor een zeer prettige en fijne samenwerking in al die jaren.

Gelukkig zullen wij Loes in haar nieuwe functie nog vaak tegen komen in de Hamalandhal. Het is dus geen echt afscheid maar een nieuw begin, een begin van een nieuwe samenwerking.


Loes heel veel succes en maak er wat van!

Bestuur, beheer, collega's en vrijwilligers Stichting Hamalandhal Lichtenvoorde