Grote en kleine heksen in het Land van Jan Klaassen. Foto: PR
Grote en kleine heksen in het Land van Jan Klaassen. Foto: PR

Griezelweken in Het Land van Jan Klaassen

BRAAMT - Tijdens de herfstvakantie wordt het griezelig gezellig in Het Land van Jan Klaassen in Braamt. In het kinderpretpark zijn het van 10 tot en met 25 oktober griezelweken. In het poppentheater is iedere middag een griezelvoorstelling (niet eng) te zien. Kinderen die de voorstelling af durven te kijken, ontvangen een griezeldiploma van de oppergriezel. Ook is er een griezeltent met spinnen waar de kinderen papa, mama, opa of oma kunnen laten schrikken.

Het Land van Jan Klaassen bestaat al meer dan 40 jaar en laat jonge kinderen kennismaken met het fenomeen pretpark. Vrijuit spelen en ontdekken prikkelt de fantasie, stimuleert creativiteit en ontwikkelt de motoriek. In het park vergeet men het digitale tijdperk en laat men kinderen weer klimmen, glijden en springen in zowel een buiten- als binnenspeeltuin. Kinderen gaan met Jan Klaassen op avontuur en maken een reis vol fantasie.

Het Land van Jan Klaassen is van 10 tot en met 25 oktober iedere dag open van 10.00 tot 17.00 uur. Vooraf reserveren is niet nodig.