LZV/Kuypers geeft de wedstrijd in 5 minuten weg

Vrijdag 2 oktober hebben de spelers van LZV/Kuypers voor een verre uitwedstrijd van 200 kilometer gespeeld in Spijkenisse.

Deze gelijk opgaande wedstrijd begon met een schitterende goal van Boet Kemperman, via onderkant lat. Daarna raakte Ino Wolters met zijn schot zelfs beide doelpalen.

De tegenstander maakte daarna de gelijk waarnaar LZV/Kuypers weer de leiding nam door Yordi Orriƫns 1-2. Maar het meest besproken moment viel in de seconde na de zoemer. Want Ino Wolters ging met nog een paar seconden te spelen op de keeper af en Boet Kemperman liep goed mee om de bal in te schieten, wat ook gebeurde, maar de goal viel net na de zoemer waardoor de goal helaas niet telde.

Daardoor kwamen de spelers van OACN Boys nog gemotiveerde uit de kleedkamers en die draaiden in 5 minuten de wedstrijd volledig om in een voorsprong naar 5-2. De Lichtenvoordse jongens kwamen nog goed terug via een goal van Nick Reukers en Boet Kemperman, maar bij een tegenstoot werd het helaas 6-4.

In een enerverende wedstrijd zonder publiek waar een gelijkspel zeker op zijn plaats was geweest, gingen de Lichtenvoordse jongens weer naar huis.

Aanstaande vrijdag 9 oktober om 20.30 speelt LZV/Kuypers thuis tegen Olympic uit Duiven de derby uit het verre verleden in de Hamalandhal.