Mantelzorgcafé in Oost Gelre

LIEVELDE - Op dinsdag 27 oktober is er weer een bijeenkomst van het Mantelzorgcafé. Mantelzorgers kunnen elkaar ontmoeten bij ‘Kaasboerderij Weenink’, Eimersweg 3 in Lievelde van 14.00 – 15.30 uur.

Iedereen die voor een langere periode zorgt voor iemand in de omgeving is mantelzorger. Het kan gaan om de zorg voor een ouder, een partner, een kind of een andere naaste. VIT-hulp bij mantelzorg organiseert voor hen het Mantelzorgcafé.

Ontspanning en ontmoeting
De mantelzorgconsulent is uw gastvrouw en ontvangt u met een kopje koffie of thee. Vaak ontstaan in een ongedwongen sfeer onderling mooie gesprekken. Deelnemers kunnen zo elkaar tot steun zijn maar ervaren het ook als ‘er even tussen uit zijn’. Vanzelfsprekend kunt u zich met uw vragen wenden tot de mantelzorgconsulent.

Aanmelden
Deelname is gratis maar reserveren noodzakelijk. Dit kan telefonisch op (0544) 82 00 00 of via info@vithulpbijmantelzorg.nl. Zaalruimte, opstelling van zitplaatsen en maximum aantal bezoekers zijn conform RIVM-richtlijnen. Meer informatie: www.vithulpbijmantelzorg.nl.