Jeugdbingo wijkvereniging ‘t Hooiland

LICHTENVOORDE - Wijkvereniging ‘t Hooiland houdt op woensdag 21 oktober een herfst/halloween-bingo voor de jeugd. Voor verschillende leeftijdsgroepen is er een aparte jeugdbingo in wijkgebouw de Schoppe, aan de Johannes Vermeerstraat 50 in Lichtenvoorde.

In de ochtend, van 10.00 tot 12.00 uur is er een leuke plaatjesbingo voor kinderen in de leeftijd van 2 tot en met 6 jaar met leuke prijsjes. 's Middags is er van 13.30 tot 16.00 uur een getallenbingo voor de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar. Ook hier zijn leuke prijsjes te winnen; de hoofdprijs voor de ochtend is een arrangement van MegaPret in Lievelde, in de middag een arrangement voor de bioscoop.

De kosten voor deelname aan deze bingo zijn voor leden 3 euro, niet-leden betalen 4 euro. Daar zit wat drinken en iets lekker bij in. In verband met de coronamaatregelingen kunnen er maar een beperkt aantal volwassenen aanwezig zijn; kom daarom met (eventueel) één ouder, inschrijving is dan ook wenselijk, want vol is vol.
Doordat de kans bestaat dat de coronaregels worden aangepast, is dit alles onder voorbehoud. Men wordt op de hoogte gehouden via www.hethooiland.nl of via de social media-kanalen.

jeugdwerkgroep@hethooiland.nl