Gonny Stolterder wordt feestelijk onthaald voor haar veertigjarig dienstverband in de tandartsenpraktijk. Foto: PR

Gonny Stolterder wordt feestelijk onthaald voor haar veertigjarig dienstverband in de tandartsenpraktijk. Foto: PR

Gonny Stolterder al veertig jaar in de tandartspraktijk.

LICHTENVOORDE - Het was 1 oktober precies veertig jaar geleden dat Gonny Stolterder als 18-jarig meisje haar loopbaan begon als tandartsassistente. Met de jubilaris werd feestelijk stilgestaan bij haar veertigjarig dienstverband, bij Tandartspraktijk N.S. Kouptsova.

Ze trad in dienst bij de tandartspraktijk van Peter Kremers in Lichtenvoorde. De werkzaamheden bestonden toen voornamelijk uit het assisteren tijdens patiƫntenbehandelingen en het samen met de tandarts maandelijks declareren bij de ziekenfondsen.

In de loop der jaren is Gonny een allround medewerkster geworden. Alle werkzaamheden in de praktijk kan zij uitvoeren. Nu houdt Gonny zich hoofdzakelijk bezig met de administratie en het algehele praktijkmanagement. Ze assisteert alleen nog in afwezigheid van de reguliere tandartsassistentes.
Gonny kent bijna alle patiƫnten en is op de hoogte van alle tandheelkundige behandelingen. Na veertig jaar is zij nog altijd een vertrouwde en onmisbare kracht binnen de tandartspraktijk N.S. Kouptsova.