VVV Lichtenvoorde open in aangepaste vorm

OOST GELRE - Vanaf 14 oktober zijn er verscherpte maatregelen van kracht in verband met de verspreiding van corona. De overheid en het RIVM hebben er voor gekozen om alle horeca te sluiten voor publiek voor zeker 4 weken. De VVV in Lichtenvoorde is gevestigd in Het Blok, een horecagelegenheid op de Markt in Lichtenvoorde en ook Het Blok moet haar deuren sluiten.

Een aantal vrijwilligers valt binnen de risicogroep. Het bestuur van de VVV heeft besloten hen niet onnodig te belasten, en daardoor zullen vooralsnog beperkte openingstijden van toepassing zijn. Na overleg met de vrijwilligers en met Het Blok heeft het bestuur besloten dat vanaf dinsdag 20 oktober het VVV-kantoor te Lichtenvoorde in aangepaste vorm open gaat. Bezoekers zijn dan van dinsdag tot en met vrijdag tussen 13.00 en 17.00 uur en zaterdag van 09:30 - 14:30 uur van harte welkom.

De VVV in Groenlo blijft haar huidige openingstijden hanteren. Heeft u vragen dan kunt u ze altijd via de mail stellen. De VVV probeert deze vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Zodra de situatie weer verandert, leest u dat in deze krant of op de website. info@vvvlichtenvoorde of info@vvvgroenlo.nl