Flyers in plaats van de collectebus. Foto: PR

Flyers in plaats van de collectebus. Foto: PR

Doneren voor Alzheimer

Doneren voor Alzheimer

LICHTENVOORDE - In de week van 1 tot en met 7 november vindt de jaarlijkse collecte van Alzheimer Nederland plaats. In heel Nederland gaan ruim 21.000 collectanten op pad om geld in te zamelen. Dit jaar is het door corona helaas anders dan anders en zullen er minder collectanten langs de deuren gaan om te collecteren. Wel zullen er flyers in de brievenbus gedaan worden zodat mensen toch kunnen doneren.

Op deze flyer staat een QR-code, deze kan via de camera op de mobiele telefoon worden gescand en dan wordt men doorgelinkt om de betaling te regelen. Zo kis het mogelijk om toch geheel corona-proof te doneren. Er zijn nog meer mogelijkheden om een steentje bij te dragen. Bij JUMBO Bennink kan men de emballagebon doneren aan Alzheimer Nederland, bij AH Kruip bestaat de mogelijkheid een donatie doen bij de informatiebalie én op zaterdag 7 november is Alzheimer Nederland op de weekmarkt in Lichtenvoorde aanwezig, waar men ook een donatie kan doen.

Wie volgend jaar wil helpen met de collecte, kan contact opnemen met Odiel Huinink; 06-5351 1604 óf met Carmen Mateman; 06-2542 7931.