Liselotte Volkers (links) en Erna Vaags. Foto: PR
Liselotte Volkers (links) en Erna Vaags. Foto: PR

Eva Ondermode en Volcare gaan samenwerken

WINTERSWIJK - Eva Odermode is een lingerie speciaalzaak gevestigd in Winterswijk. Bij Eva Ondermode vindt de klant, naast reguliere lingerie in grote en kleine maten ook prothese lingerie, licht gewicht protheses van Proud Breast en vanaf nu dus ook incontinentie ondergoed van Volcare.

Volcare is opgericht door Liselotte Volkers, verpleegkundige en eigenaar van Volcare, een jonge onderneemster met een missie. “Als verpleegkundige merkte ik dat er een taboe rustte op urineverlies bij vrouwen. Ik merkte dat vrouwen zich ervoor schaamden en zich onzeker voelden. De inleggers zijn vaak niet mooi of blijven niet op de juiste plek zitten. Dat moet en kan anders dacht ik”. Met deze gedachte richtte Liselotte haar bedrijf Volcare op. Volcare verkoopt modieus incontinentie ondergoed, ondergoed dat eruit ziet als normaal ondergoed, maar dan met een ‘geheim’ kruisje in het ondergoed verwerkt. Het kruisje bestaat uit vier lagen, wat urine opvangt, niet doorlekt en droog aanvoelt. Er zijn verschillende modellen, van een katoenen slip zonder kant tot een mooie rode kanten slip.

Incontinentie is een veel voorkomend probleem bij veel vrouwen, denk aan urineverlies tijdens het tillen, springen of sporten. “Ik ben ervan overtuigd dat het Volcare ondergoed een goede aanvulling is op het huidige assortiment”, aldus Erna Vaags, van Eva Ondermode. “Het probleem is groter dan menigeen denkt, wij horen dit ook vaker in de winkel”. In de toekomst wil Liselotte ook een slip voor heren ontwikkelen, want ook daar speelt dit probleem.

Naast de mogelijkheid om het ondergoed online te bestellen op www.volcare.nl, is het nu dus ook te koop bij Eva Ondermode. Het ondergoed is in verschillende kleuren en modellen te vinden in de winkel.