Afbeelding

Stemmen voor Den Diek

LICHTENVOORDE - Sociaal cultureel centrum Den Diek is genomineerd voor het ANWB Fonds en maakt kans op een prijs van 10.000 euro. Onder de naam 'ANWB Fonds helpt je op weg' zijn in de provincie Gelderland tien projecten genomineerd voor deze prijs waarmee de organisatie maatschappelijke initiatieven op het gebied van verkeersveiligheid, (duurzame) mobiliteit en vrije tijd ondersteunt. Het publiek kan nog tot 24 november stemmen op het project dat hij of zij een warm hart toedraagt.

"Den Diek moet toegankelijk zijn voor alle doelgroepen en daarom willen we graag een rolstoellift realiseren in de grote zaal zodat ook minder-validen van het podium gebruik kunnen maken. Immers, ook op het gebied van cultuur moet iedereen mee kunnen doen. Daarom hopen ook dat veel lezers hun stem op ons project uit willen brengen", zo laat het bestuur weten.

Help Den Diek de top 3 in en maak kans op een dagje uit
Breng je stem uit op www.anwb.nl/stem en maak kans op 5 kaarten voor een dagje uit. Uit de stemronde komt per provincie een top 3 van de populairste projecten. De ANWB kiest uit deze top 3 een winnaar per provincie. Begin 2021 volgt de uitreiking van de cheques voor de winnaars.

Afbeelding