Jerry Wopereis (l) en Maik Elshof bij de speciale corsozuilen. Foto: PR

Jerry Wopereis (l) en Maik Elshof bij de speciale corsozuilen. Foto: PR

pr

Spek je corsokas actie is een groot succes

Ook Stichting Bloemencorso Lichtenvoorde krijgt bijdrage

LICHTENVOORDE - Bij de speciale corsozuilen van Jumbo Bennink is het een komen en gaan van klanten die hun punten doneren aan de verschillende corsogroepen. De actie is een enorm succes, vertelt Jerry Wopereis, bedrijfsleider bij Jumbo. “Er doen ontzettend veel klanten aan mee en dat is prachtig om te zien. In totaal hebben we acht weken lang de corsogroepen een podium geboden waarop zij zich kunnen profileren en daar wordt dankbaar gebruik van gemaakt. We zijn nu bezig met de laatste twee weken en de corsogroepen zetten alles op alles om nog meer geld binnen te halen.”

Ook een donatie voor SBL
Maar niet alleen de corsogroepen krijgen een donatie van Jumbo Bennink, ook de Stichting Bloemencorso Lichtenvoorde zelf krijgt een financiële bijdrage. "De stichting heeft het ook moeilijk in deze rare tijd en wij willen, naast de 15.000 euro die we doneren aan de corsogroepen, ook graag de stichting ondersteunen. Daarom hebben we, tijdens deze laatste twee weken van ‘Spek je corsokas', ook een speciale actie toegevoegd voor de SBL. Elke week zijn er vier speciale aanbiedingen in onze winkel waar de klant extra waardepunten voor krijgt. Deze extra waardepunten worden door ons omgezet in een financiële bijdrage voor de SBL. De extra waardepunten kunnen net zoals de andere waardepunten bij de corsozuilen gedoneerd worden op je favoriete corsogroep. Deze financiële bijdrage voor het SBL komt dus nog bovenop de 15.000 euro die we doneren aan de verschillende groepen.”

Bloemencorso
Voorzitter Herman ter Haar van de SBL reageerde enthousiast op de actie, vertelt Jerry. “Wij hebben als Jumbo Bennink een sterke band met het bloemencorso in Lichtenvoorde en we zijn blij dat we nu ook de stichting zelf kunnen ondersteunen. Zij hebben er ook veel aan gedaan om deze actie voor de corsogroepen tot een succes te maken. Met onze donatie aan zowel de groepen als de SBL hopen we dat er volgend jaar weer een prachtig bloemencorso door Lichtenvoorde trekt.”