Bloemen voor de jubilarissen. Foto: PR De Molenberg

Bloemen voor de jubilarissen. Foto: PR De Molenberg

Geen huldiging, wel een bloemen voor jubilarissen Marga Klompé

OOST GELRE - Ieder jaar in oktober organiseert Marga Klompé een vrijwilligersavond voor alle vrijwilligers van locatie De Molenberg en Mariënhof. Door de coronamaatregelen gaat deze feestavond dit jaar helaas niet door. Wel kan de zorgorganisatie dit jaar veertien jubilerende vrijwilligers feliciteren met hun 12,5 en 25-jarig jubileum bij Marga Klompé.

Op locatie De Molenberg zijn al 25 jaar vrijwilliger: Trees Asschert, Bas Hoefman en Hermien IJzereef. Een 12,5 jarig jubileum vieren: Annie Franck, Teun en Mieke Giezen, Anja Koeslag, Hennie en Lucie Lichtenberg, Trees Porskamp, Dinny Stomps, Anny van de Toren en Thea Wellink. Jeannine Schurink is 12,5 jaar vrijwilliger; begonnen op locatie de Molenberg en later op locatie Mariënhof.

Alle jubilarissen zijn in de bloemetjes gezet. Voor alle vrijwilligers van locatie De Molenberg/ Mariënhof was er een attentie, als dank voor de inzet voor en betrokkenheid bij de bewoners. Het voornemen is om in oktober 2021 het vrijwilligersfeest weer met elkaar te vieren.