Toin de Ruiter en Erik Wassink (r) voor bedrijfsverzamelpand Het Hanzepand. Foto: PR

Toin de Ruiter en Erik Wassink (r) voor bedrijfsverzamelpand Het Hanzepand. Foto: PR

BonsenReuling nu ook in Doetinchem

LICHTENVOORDE - BonsenReuling Accountants-Belastingadviseurs is sinds oktober ook gevestigd in Doetinchem. In het gerenoveerde bedrijfsverzamelgebouw Het Hanzepand op industrieterrein De Huet (voormalig Misset-pand). De vestiging ligt direct aan de N813, dichtbij de snelweg A18 en het treinstation De Huet, een mooie uitvalsbasis voor de Liemers en de West-Achterhoek. Verder is BonsenReuling gevestigd in Lichtenvoorde en Eibergen in de Oost-Achterhoek, in Deventer in de Stedendriehoek en in Elst in het knooppunt Arnhem-Nijmegen. Voor de Duitsland-Desk bestaat een bezoekadres in Düsseldorf.

Helemaal nieuw is BonsenReuling in de regio Liemers West -Achterhoek niet. Zo werken de accountants en belastingadviseurs al jaren voor vele ondernemers in die regio. Ook wonen er diverse medewerkers waaronder kantoorleider Erik Wassink AA en commercieel directeur Toin de Ruiter. En maatschappelijk zijn we betrokken bij initiatieven als Smarthub, Achterhoek Open Innovatieprijs en Bergh in het Zadel voor Kankerbestrijding. Directievoorzitter Frank Maarsingh: "Maar een echte eigen vestiging hadden we nog niet, terwijl er in dit gebied zo veel mogelijkheden zijn. Hiermee zijn we nóg interessanter voor nieuwe klanten en potentiële medewerkers.”
BonsenReuling bestaat meer dan zestig jaar en heeft 150 medewerkers. Zij wil zich graag onderscheiden zich door een brede dienstverlening zoals btw-specialisten, juridische zaken, controlepraktijk, corporate finance, internationaal netwerk én door de focus op pro-actief sparringpartner zijn voor ondernemer en bedrijf.

www.bonsenreuling.nl