Nienke Spiekker, Sylvia Sonderen en Irma Weenink (vlnr) stellen smakelijke pakketten samen. Foto: PR

Nienke Spiekker, Sylvia Sonderen en Irma Weenink (vlnr) stellen smakelijke pakketten samen. Foto: PR

Smakelijke pakketten van Oost Gelrese onderneemsters

OOST GELRE - Nienke Spiekker van Bij ons op Hommelink, Sylvia Sonderen van Wijngaard Schepershof en Irma Weenink van Erve Kots stellen gezamenlijk smakelijke pakketten samen. De pakketten zijn in drie standaard uitvoeringen verkrijgbaar: terug naar de basis, uitgebreid lekker en lokaal luxe. Het gaat om pakketten met vlees van Bij ons op Hommelink, wijnen van Wijngaard Schepershof en bieren van Brouwhoes Erve Kots.

Door Kyra Broshuis

Vlees, wijn en bier uit de buurt
“Het gaat om eerlijke lokale producten, samengebracht in een mooi pakket”, vertelt Nienke. Volgens Sylvia heb je met een van deze pakketten de basisingrediënten voor een feestelijke maaltijd in huis. “En het komt allemaal hier uit de buurt”, voegt Irma toe. De drie onderneemsters vertellen dat de mensen nu echt de tijd hebben en nemen om thuis een lekkere en feestelijke maaltijd op tafel te zetten. “Het is nog maar de vraag of de horeca open is met de feestdagen. Mensen willen er toch graag iets bijzonders van maken en dan kom je met onze pakketten een heel eind.”

Zelf uit te breiden
Elke onderneemster biedt ook nog eens de mogelijkheid om het pakket uit te breiden met de eigen producten. Zo kunnen mensen bij Nienke een mooi kerststuk of kerstboeket bestellen. In het pakket zit een lekkermakertje van ons rundvlees. Daarnaast voegen we, afhankelijk van het soort pakket, een bon toe. Deze bon staat voor een mooie variatie van ons rundvlees en kan bij ons het hele jaar door ingeleverd worden. Ook kunnen mensen dagelijks bij ons terecht voor verse melk van onze melktap.” Wijngaard Schepershof levert 15 verschillende soorten huisgemaakte wijnen in rood, wit, rosé, mousserend, zoet en droog. “En we hebben een heerlijke dessertwijn met de naam ‘Noagenieten’ die uitstekend past bij een feestelijke diner thuis. We hebben verschillende prijswinnende wijnen; door de goede zomers en het ouder worden van de druivenranken wordt de kwaliteit alleen maar beter.” Erve Kots heeft verschillende biersoorten van eigen brouwerij waaronder het bekende Stadsch Pilsner en Stadsch Weizen maar ook speciaal bieren zoals een heerlijke Triple. “We hopen binnenkort weer open te kunnen met de Bierexperience; die is nu uitgebreid met een extra uitdagend onderdeel ‘Biertrivia’.

Bestellen
Wilt u genieten van mooi pakket met vlees, wijn en bier uit de streek? U kunt telefonisch of middels WhatsApp bestellen bij:

Bij ons op Hommelink: 06-25064265 of info@bijonsophommelink.nl
Wijngaard Schepershof: 06-55791573
Of online bij Erve Kots op www.ervekots.nl of www.destadschpomp.nl