Scouting Kerststerrenactie dit jaar via webshop

LICHTENVOORDE - De jaarlijkse Kerststerrenactie van Scouting Sint Bernardusgroep komt er weer aan. Met dit jaar een hele andere opzet dan de voorgaande jaren. Aangezien het niet verantwoord is om met onze groepen door de straten te gaan, gaan we het dit jaar anders aanpakken. De opbrengst van de kerststerren komt net als andere jaren ten goede aan de zomerkampen.

"Het is voor ons als vereniging een heel vreemd jaar geweest. Normaal gesproken werken we met een groep op verschillende festivals door Nederland om zoveel mogelijk geld op te halen voor de clubkas en om op zomerkamp te kunnen gaan. Helaas is het dit jaar anders verlopen dan we hadden verwacht en er is nauwelijks geld binnengekomen", zo laat de organisatie weten. Toch wil de vereniging er alles aan doen om volgend jaar weer met iedereen op zomerkamp te kunnen. Daarom proberen de leden van Scouting Sint Bernardusgroep dit jaar de kerststerren zoveel mogelijk zelf te verkopen aan buren, familie en vrienden.

Webshop
Inwoners van Lichtenvoorde en omstreken die de Sint Bernardusgroep een warm hart toedragen, kunnen via een speciale webshop kerststerren bestellen. De betaling vindt online plaats en de kerststerren worden zaterdag 12 december bij u thuisbezorgd. De kerststerren kosten 3,50 euro per stuk en zijn te bestellen op de website van Scouting Sint Bernardus Lichtenvoorde. www.sintbernardusgroep.nl