Afbeelding

Geen Sint in Coronatijd

Niets is vanzelfsprekend in deze moeilijke tijd. Covid-19 is een hele strijd. Het raakt ons allemaal op de een of andere manier. Gelukkig heeft de jeugd, tot 18 jaar, nog steeds volleybalplezier. De 18+-er pakt het volleybal ook weer op, dat is top. Heel fijn ook al voorzien we wel spierpijn.

Normaal gesproken staat deze eerste december week in het teken van de komst van de Sint. Hij verblijdt de trainer en menig kind. Met grappige capriolen van de Pieten, is het voor iedereen in de Hamalandhal genieten. Snoepgoed strooit in het rond en gaat met graagte in de mond. Helaas, helaas, Covid-19, het ellendige Corona virus, is nu de baas. En ondanks de angst en onzekerheid, ontstaat er ook onderlinge solidariteit. Het leven is niet maakbaar, neem op 5 december tijd voor elkaar.

Mondneuskapje
Sint heeft de leden wel laten weten, dat hij ze zeker niet is vergeten. Ze ontvingen een presentje, met een wit accentje op een oranje stoffen lapje, een Seesing Flex | Longa`59, mondneuskapje.

Blijf gezond
Volgend jaar is er vast minder leed, dan komt de Sint ons weer bezoeken, en juichen we weer uit alle hoeken, dan wordt het feest weer compleet.

Voor nu spreken we uit één mond; blijf gezond.