St. Switbertus moet huldigingen opnieuw uitstellen

LICHTENVOORDE - Ook het verenigingsleven van St. Switbertus heeft te maken met de gevolgen van de coronamaatregelen. Waar de vereniging normaal gesproken het hele jaar door trainingen, activiteiten en festiviteiten verzorgt in haar clubgebouw is dat sinds de uitbraak van het virus heel anders.

Na de afkondiging van de beperkende maatregelen in oktober en de verlenging daarvan in november heeft het bestuur besloten dat de huldiging van de jubilarissen dit jaar niet kan plaatsvinden. Normaal zouden deze trouwe leden van de vereniging tijdens de Patroonsdag in het zonnetje worden gezet. Deze kon niet doorgaan en de huldiging was onder voorbehoud verschoven naar december.

Helaas laten de huidige omstandigheden en maatregelen het nog niet toe op een veilige manier dergelijke activiteiten te organiseren. Het bestuur ziet zich daarom opnieuw genoodzaakt de huldigingen uit te stellen tot een moment waarop dit weer is toegestaan. De nieuwe, ‘gedeeltelijke’ lockdown heeft ook gevolgen voor de repetities en trainingen in De Swite. Informatie hierover ontvangen de leden rechtstreeks van hun afdeling of via de website www.st-switbertus.nl.