Een voorbeeld van het zelf te maken kerststuk. Foto: Groei & Bloei

Een voorbeeld van het zelf te maken kerststuk. Foto: Groei & Bloei

Groei & Bloei komt met online kerstworkshop

OOST GELRE - Door de huidige situatie dreigde de jaarlijkse kerstworkshop van de Groei & Bloei in het water te vallen. Hiervoor heeft de vereniging een veilige oplossing gevonden. Men gaat de kerstworkshop online geven middels een opgenomen instructie-video. Zo kan iedereen met Kerst toch een sfeervol zelfgemaakt kerststuk in huis hebben.

Geïnteresseerden kunnen een kant en klaar pakket bestellen door zich aan te melden via h.krajenbrink@hotmail.com of te bellen met 06 2342 3207. Dit jaar is gekozen voor een ondergrond/bak van berkentakken die gevuld wordt met allerlei natuurlijke materialen zoals vers groen, kerstballen, sterren en verlichting. Dit kant en klare pakket kost 30 euro. Vooraf reserveren wordt aangeraden. Pakketten kunnen op vrijdag 11 of zaterdag 12 december tussen 10.00 uur en 16.00 uur of op zondag 13 december van 11.00 tot 16.00 uur bij de Groei & Bloei-kraam op het terrein van de Jumbo in Lichtenvoorde worden afgehaald. Een voorbeeld van het zelf te maken kerststuk staat in de kraam. Voor wie geen tijd of zin heeft om zelf met een kerststuk aan de slag te gaan, er zijn ook kant en klare handgemaakte stukken te koop.

Al het materiaal dat nodig om dit stuk te maken zit in het pakket. Eenmaal thuis kan men zelf aan de slag met behulp van een instructie-video die vanaf 11 december te volgen is op de site www.oostgelre-winterswijk.groei.nl.