Tijdens een feestelijke drive thru krijgen de medewerkers van Careaz hun eindejaarsattentie uitgereikt. Foto: Careaz

Tijdens een feestelijke drive thru krijgen de medewerkers van Careaz hun eindejaarsattentie uitgereikt. Foto: Careaz

Feestelijke drive thru op eindejaarsbijeenkomst Careaz

LICHTENVOORDE - Een feestelijk alternatief voor de gebruikelijke Careaz-eindejaarsborrel die vanwege de coronamaatregelen niet door kon gaan. Om toch recht te kunnen doen aan het jaarlijkse moment waarop de zorgorganisatie zijn medewerkers even in het zonnetje wil zetten om hen te bedanken voor hun inzet in het afgelopen jaar was er een heuse drive thru georganiseerd.

Via een mooi verlichte route kregen alle medewerkers hun eindejaarsattentie persoonlijk en coronaproof aangereikt, zonder dat ze de auto hoefden te verlaten. Het evenement werd mede mogelijk gemaakt door Eventbar en met de geheel belangeloze medewerking van de bestuursleden van Stichting Bloemencorso Lichtenvoorde als verkeersregelaars. "De organisatie was top! Een onvergetelijke gebeurtenis", zo laat Careaz weten.

Ook de 750 vrijwilligers van Careaz worden niet vergeten. De komende weken komt de 'Kerstpakkettenservice' op ludieke wijze en geheel coronaproof de eindejaarsattenties bij iedere vrijwilliger persoonlijk bezorgen. Op deze manier wil Careaz de ruim 800 medewerkers en 750 vrijwilligers bedanken die zich elke dag met zoveel toewijding inzetten voor het levensgeluk van ouderen.