Liefhebbers kunnen een nummer leren produceren. Foto: PR
Liefhebbers kunnen een nummer leren produceren. Foto: PR

Cursisten 'Beats The School' presenteren tracks

WINTERSWIJK - Via de cursus 'Beats The School' hebben leerlingen zich onder leiding van de Winterswijkse producer Melvin Dijkema bekwaamd in het zelf maken en produceren van tracks. Natuurlijk willen de deelnemers aan de cursus hun tracks presenteren en dat gebeurt op maandag 21 december vanaf 18.00 uur in de concertzaal van Boogie Woogie Cultuurcentrum aan de Roelvinkstraat te Winterswijk. Ook zal docent Melvin een korte uitleg geven over hoe de tracks geproduceerd zijn in het programma Fl Studio.

De Nederlandse muziekindustrie is internationaal toonaangevend met producers als Martin Garrix, Armin van Buuren, Tiësto, Ronnie Flex, Snelle en Kraantje Pappie. Logisch dat dit zijn weerslag heeft op regionale talenten.

Wie graag wil komen om met eigen oren te horen wat er bereikt is in slechts 8 lessen, is van harte welkom. In verband met de RIVM maatregelen is aanmelden van tevoren wel verplicht. Er kunnen slechts 30 personen toegelaten worden in de concertzaal. Wees er dus snel bij en geef op via: johan@boogiewoogie.nl.

Livestream
De presentatie wordt ook live gestreamd om op deze manier iedereen de gelegenheid te geven om mee te kunnen kijken en luisteren. De link om toegang te krijgen tot het evenement is vrijdag 18 december te vinden op de website.

Binnenkort start een nieuwe cursus 'Beats The School'. De cursus staat open voor alle geïnteresseerden. Wie belangstelling heeft voor produceren en wat daarbij komt kijken, kan zich aanmelden na de presentatie of via info@boogiewoogie.nl. Er wordt dan contact opgenomen.


www.boogiewoogie.nl