Afbeelding

Met Seesing Flex | Longa`59 op zoek naar lichtpuntjes in 2021

Hoe herinneren we ons later 2020? In elk geval als een bijzonder bewogen jaar. Het jaar dat Corona een enorme invloed op ons leven kreeg. Wellicht trof ook jou persoonlijk en/of zakelijk leed. Er werd een flink beroep gedaan op onze veerkracht en we hadden allemaal te maken met de nodige uitdagingen.

Het einde 2020 is in zicht. We kijken terug op een periode van helemaal geen volleybal, naar wel volleybal, naar buiten volleybal, naar het jeugdvolleybal, naar het 18+ volleybal. En nu is het volledig stil en zitten we weer in een lockdown tot 19 januari. Ook voor het bestuur is het steeds weer opnieuw schakelen met nieuwe coronamaatregelen en een richting zoeken naar lichtpuntjes. Het bestuur is dankbaar voor de steun die we van je ontvangen.

Volleybal meer dan alleen een spelletje
Volleybal is een sport waar we ons helemaal in kunnen uiten. We bewegen volop, we hebben plezier, we zoeken de gezelligheid op in de kantine, na een wedstrijd of training én we helpen elkaar in goede en mindere tijden. Het volleybal staat centraal en het brengt ons meer als alleen het spelletje. En uiteraard missen we dit enorm.

Lichtpuntjes 2021
De lichtpuntjes komen er, hoe dan ook. In deze donkere dagen voor de Kerst zie je ze al om je heen, sfeervolle lampjes in de kerstboom en de brandende kaarsen. We lezen over de eerste vaccinaties en wetenschappelijke onderzoek dat gedaan wordt, om toch weer naar een theater of festival te mogen. Het meest gunstige scenario is dat we eind januari weer volleyballen en wie weet mogen we weer knuffelen in 2021.

Blijf bewegen, blijf gezond
Lekker naar buiten, wandelend, rennend of op de fiets, bewegen is hartstikke goed voor ons allemaal.

Kerst en Oud en Nieuw
Ook al is het anders als anders, het bestuur wenst je Prettige Kerstdagen en dat 2021 voor jou een sportief én gezond jaar wordt!