Sorry

Alvast sorry namens de gemeentelijke politiek voor het niet transparant zijn over de plannen voor de N18 tussen Groenlo en Varsseveld en daarmee dus langs Lichtenvoorde. Sommige achterkamertjes zijn ook zo verborgen dat je door het doolhof van gangetjes vaak de uitgang naar de openbaarheid niet terug kunt vinden. Als onafhankelijk columnist erger ik me daaraan, net zoals het onafhankelijke raadslid zich daaraan ook terecht ergert.
Een en ander ligt nog bij de Achterhoek Raad en Achterhoek Board, heb ik begrepen. Zeg maar het Europees Parlement en de Europese Commissie van de Achterhoek. Hoewel, de leden van het Europees Parlement worden tenminste nog door het volk gekozen.

namens de websitebouwers van de Top 2000 dat op de pagina staatieindetop2000.nl stond vermeld dat We All Stand Together van Paul McCartney niet in de Top 2000 van dit jaar zou staan, terwijl dat wel zo bleek te zijn, ook nog eens 48 plaatsen gestegen (als dat tenminste klopt, ik zou dat kunnen checken door de lijst van 2019 te raadplegen). Het gevolg van die NPO-fout was dus voor u lezers wel dat u enkele weken terug foute informatie kreeg in de rubriek over de Top 2000 coronaplaten van verschillende Achterhoekers. Het zou flauw zijn om daarvan de correspondent de schuld te geven, hij moet kunnen vertrouwen op de originele bron.
Over de Top 2000 gesproken, sorry voor het feit dat er zoveel nummers van Kensington in staan, zoals ze zelf zeggen: Sorry.

Nu allemaal op naar de vaccinatie. Dan kunnen de mondkapjes weg, dan kan alles weer open, dan kunnen die richtingpijltjes in de winkels weg, dan kunnen de snelkoppelingen naar Zoom en Teams weer van het bureaublad af, dan wordt alles weer zoals het vroeger was, zeg maar tot februari 2020.
Nederland begint pas als laatste Europese land met inentingen. Waarom? Alleen God weet het (nummer 63 in de Top 2000), maar die antwoordt niet, waarschijnlijk weten Mark & Hugo het ook. Misschien willen ze eerst nog een weekje wat dor hout laten afsterven, om de druk op die paar overgebleven IC-bedden wat te verminderen. Of ze willen nog zoveel mogelijk anti-vaxxers overtuigen. Maar dat kan toch juist goed terwijl je al vaccineert? Als die anti's zien hoe fit de rest weer is, gaan ze wel overstag. Sorry alvast, namens M & H. Zelf kom ik pas laat aan de beurt voor zo’n lekkere Pfizer-prik. Maar ik stroop mijn mouw vast op, ik ben permanent prik- en prikkelbaar. Ik vertrouw best wel op dat vaccin. Het is tenslotte van Pfizer, die ook viagra hebben uitgevonden. Die kunnen hun toezeggingen wel hard maken.

voor dit allegaartje, volgend jaar ga ik voor meer structuur, hopelijk Mark & Hugo ook. Ik wil een overheid die handhaaft en beschaaft, oftewel vindicat atque polit, om maar even die superspreadende studentenclub (ss) aan te halen.

De beste wensen.