Afbeelding

Nieuwe Hamalandhal Strava Challenges!

Vind jij ze ook zo leuk, die Strava Challenges? Dan kan je elke week deelnemen aan de Hamalandhal Strava Challenge! Wekelijks zetten wij een nieuwe uitdagende route voor je uit. Middels de gratis Strava app kun je vervolgens je sportprestaties monitoren, delen en vergelijken met anderen. Voor deze week hebben wij twee nieuwe Hamalandhal challenges uitgezet..

Hamalandhal 9K Challenge: ‘Rondje Engelse Schans’
Een gloednieuwe route met een andere afstand! Deze route van 9 kilometer brengt je onder andere langs de befaamde ‘Schans-toren’. Zet je Strava activiteit even op pauze wanneer je de toren passeert, klim de toren in, maak een originele foto en post deze samen met jouw Strava activiteit in de Hamalandhal club!

Hamalandhal 30K fiets Challenge
Net als vorige week, een uitdagende en gevarieerde fietsroute die met elk fietsrijtuig af te leggen is! Word lid van de Hamalandhal club en doe deze week nog mee met een nieuwe challenge! Volbreng deze challenge door onze route af te leggen of door een eigen route af te leggen en op te nemen. Je eigen prestatie en die van de andere leden zullen in de Hamalandhal club worden verzameld en weergegeven in een klassement. Ga de uitdaging aan en doe mee!

Stappenplan lid te worden van de Hamalandhal club
Download de gratis Strava app in de App- of Play store
Maak een profiel aan
Selecteer onderaan de navigatiebalk ‘Ontdekken’
Selecteer vervolgens bovenaan het tabblad ‘Clubs’
Typ ‘Hamalandhal’ in de zoekbalk en word lid van onze club
Voltooi onze challenges!

Afbeelding