Afbeelding

Hamalandhal als thuisbasis

Loopgroep Zandloper & de Hamalandhal slaan handen inéén

Loopgroep Zandloper en de Hamalandhal zijn een nieuw samenwerkingsverband aangegaan.

De lopers kunnen met deze samenwerking gebruik maken van verschillende faciliteiten die de Hamalandhal te bieden heeft, van kleedkamers en lockers tot gezellig napraten in de kantine. Dankzij de multifunctionele (vergader)ruimtes van de Hamalandhal kunnen ook de verschillende clinics en cursussen van Loopgroep Zandloper aldaar gehouden worden. Dit alles draagt bij aan de ideale sportervaring!
Loopgroep Zandloper is voor zowel de recreatieve- als de prestatiegerichte loper met veel kennis en expertise op zowel het hardlopen als vitaliteit. Met persoonlijk advies en veel aandacht werkt Loopgroep Zandloper aan alle voorwaarden om van de hardloopsport ook jouw sport te maken! Met de Hamalandhal heeft de Zandloper een nieuwe thuisbasis gevonden voor haar activiteiten in Lichtenvoorde.
Al hardlopend zijn de eerste contacten gelegd tussen de Hamalandhal en Loopgroep Zandloper. Onder het genot van een kopje koffie zijn de mogelijkheden verder besproken en dit heeft uiteindelijk geleid tot deze mooie samenwerking.
"Ons motto ‘mensen in beweging' sluit perfect aan bij het streven van de Hamalandhal als thuisbasis voor sportend Lichtenvoorde”, Aldus Henk Mengers; medeoprichter en hoofdtrainer van loopgroep Zandloper. Ook de Hamalandhal is enthousiast over de nieuwe samenwerking tussen beiden; "Wij kijken uit naar een succesvolle en langdurige samenwerking met Loopgroep Zandloper en zijn blij dat we middels deze samenwerking meer sportgroepen kunnen faciliteren in de Hamalandhal.”