Notaris als spreker in (digitaal) Café Doodgewoon

OOST GELRE - Marianne Peters-van Ruler van Roerdink en Stevelink Notarissen is donderdag 11 februari te gast in Café Doodgewoon. Het thema van deze digitale editie is ‘De notaris legt uit’.
Van 14.30 tot 15.45 uur kan men online (de deelnemers krijgen van tevoren een link toegestuurd).

Aanmelden kan telefonisch tussen 9.00 en 15.00 uur via 0544- 82 00 00 of via e-mail op info@vithulpbijmantelzorg.nl. Meer informatie: Anna Kempe coördinator Netwerk Palliatieve Achterhoek, tel. 06-2001 7978.

Tijdens deze online bijeenkomst van Café Doodgewoon ('De notaris legt uit') komen onder andere de volgende onderwerpen aan de orde: Wat houdt een levenstestament in en hoe wordt dit opgesteld? Wat is het verschil met een testament? Wat houdt erfrecht in? Waarom is het notarieel regelen van wensen belangrijk?
Maar ook antwoord op vragen als: 'Wat gebeurt er als iemand een zwaar ongeluk krijgt, ernstig ziek wordt of te maken krijgt met dementie? Wie kan en mag dan iemands wensen op medisch gebied kenbaar maken aan de behandelend arts? Wie kan en mag dan zaken regelen voor eventuele opname in een geschikt verpleeghuis of passende particuliere zorg? Wie kan en mag uw financiële zaken reglenen of vermogen beheren?'

Er is ook online volop ruimte om vragen te stellen aan Marianne Peters-van Ruler.