Hans van der Boor. Foto: eigen foto
Hans van der Boor. Foto: eigen foto

Het Doek verwelkomt nieuwe
bestuursleden

OOST GELRE - In de Elna en Groenlose Gids van 12 augustus deed Filmhuis Het Doek een oproep om nieuwe bestuursleden te werven. Maar liefst drie gegadigden hebben zich hiervoor aangemeld. Hierbij stelt Het Doek ze aan u voor.

Floris Hulshof is een oude bekende van Het Doek en is terug op het warme nest na even te zijn weggeweest. Hij gaat weer aan de slag als bestuurslid IT en Techniek.

Michiel Wopereis gaat aan de slag als bestuurslid P&R. Hij woont in Lievelde en werkt als coördinator Brede School voor Stichting Welzijn in Lochem. Michiel is al jaren actief als vrijwilliger bij verschillende organisaties, vaak in de rol van coördinator. In zijn vrije tijd kijkt hij graag naar films en series, houdt van muziek en de lichtstad Parijs. Michiel hoopt zijn ervaring in te zetten voor het filmhuis en samen met andere enthousiastelingen activiteiten te bedenken en op te zetten.

In Hans van der Boor heeft het bestuur een nieuwe voorzitter gevonden. Hans woont sinds september 2018 met veel plezier in Lichtenvoorde en is sinds kort gepensioneerd. Hij is zijn hele leven al actief in het vrijwilligerswerk en hierin kan hij ook in Lichtenvoorde zijn hart ophalen. Naast voorzitter bij Het Doek is hij gespreksleider bij het Alzheimer café Lichtenvoorde en secretaris regiobestuur Zonnebloem Oost Achterhoek. Hans kijkt er naar uit om in het filmhuis te werken samen met de vele vrijwilligers en het bestuur. Vanuit zijn eerdere functies, onder andere als gemeenteraadslid in Nieuwegein, neemt hij veel ervaring mee die hij graag aanwendt voor Het Doek.

Michiel Wopereis. Foto: Ingrid Sweers