Escaperoom komt met ludieke
carnavalsquiz

Escaperoom komt met ludieke
carnavalsquiz

GROENLO - Op ‘carnavalszondag’ 14 februari organiseert Escaperoom Groenlo een speciale editie van de online pubquiz. Deze zal helemaal in het teken staan van carnaval in het algemeen en het Achterhoekse en Grolse carnaval. Het hele gezin kan meedoen.

"Het is de dag waarop eigenlijk de optocht door de straat zou moeten trekken, maar we hopen hiermee een leuk alternatief te bieden’, vertelt Michaël Lammers, presentator van de quiz. De eerste editie van de pubquiz die onlangs plaatsvond, bleek een groot succes en Michaël verwacht dat deze speciale editie ook weer zal zorgen voor veel plezier en gezelligheid. "Met de speciale carnavalseditie maken we even een uitstapje naar een wat specifieker thema en zullen de vragen eenmalig een wat meer regionaal c.q. lokaal karakter krijgen. We hopen natuurlijk ook teams van buiten Groenlo te mogen verwelkomen die zich niet uit het veld laten slaan, ook al zullen sommige vragenrondes voor hen misschien soms wat pittiger zijn. Op die momenten kunnen ze dan mooi even genieten van ons borrelpakket", lacht Michaël.

Het borrelpakket is in samenwerking met een aantal lokale ondernemers samengesteld en is als optie bij opgave aan de pubquiz te bestellen. Naast een leuke quiz zijn er ook een flink aantal feestelijke prijzen voor de deelnemende teams, beschikbaar gesteld door carnavalsvereniging De Knunnekes. Zij zenden een dag eerder, op zaterdag 13 januari, een speciale carnavalsuitzending uit die te volgen is via Knunnekes.tv.

De quiz wordt gestreamd via Youtube en teams houden onderling contact via beeldbellen of chat. Deelnemers kunnen tijdens de quiz via Whatsapp berichtjes en foto’s insturen. "We hopen natuurlijk op veel foto’s van mensen die in carnavalsoutfit meedoen. Dat zou wel uniek zijn! Gewoon alsof je langs de optochtroute of in de kroeg staat", besluit Michaël enthousiast.

Ook deelnemen aan de online carnavalsquiz? Aanmelden kan via pubquiz.escaperoomgroenlo.nl en kost € 15,00 per team van 2 tot maximaal 6 personen.