qr code MTB tocht.

qr code MTB tocht. 

Nieuwe Hamalandhal / Keitrappers Challenges!

Vind jij ze ook zo leuk, die Strava Challenges? Dan kan je elke week deelnemen aan de Hamalandhal Strava Challenge! Deze week nieuwe challenges met twee prachtige fietsroutes, uitgezet door WTC Keitrappers. Belangrijke mededeling: Houd rekening met andere weggebruikers en de verraderlijke weersomstandigheden! Pas je snelheid aan, kleed je warm aan en geef elkaar de ruimte!

Hamalandhal / Keitrappers Challenge: MTB 14K
In verband met de weersomstandigheden blijven we in deze route dichtbij Lichtenvoorde. Een 14 kilometer lange gravel ronde rondom ons prachtige dorp, met start- en eindpunt bij de Hamalandhal. Voor de gevorderde fietser: Hoeveel rondes kan jij volhouden?!

Hamalandhal / Keitrappers Challenge: Race/weg 45K
Voor de fietser die graag de racefiets gebruikt is er weer een prachtige route uitgezet. Dit keer brengt de route je door het prachtige glooiende landschap van de Achterhoek richting Dinxperlo. De route begint bij de Hamalandhal en vandaaruit brengt de route je langs Dinxperlo, een stukje over de grens, Aalten, Barlo, om vervolgens weer te eindigen bij de Hamalandhal.

Hoe doe ik mee met de Hamalandhal challenges?!
Stappenplan lid te worden van de Hamalandhal club:
Download de gratis Strava app in de App- of Play store
Maak een profiel aan
Selecteer onderaan de navigatiebalk ‘Ontdekken’
Selecteer vervolgens bovenaan het tabblad ‘Clubs’
Typ ‘Hamalandhal’ in de zoekbalk en word lid van onze club
Voltooi onze challenges!

qr code weg ronde