De nieuwe verlichting wordt gemonteerd. Foto: eigen foto
De nieuwe verlichting wordt gemonteerd. Foto: eigen foto

De SOL-winkel gaat weer open!

LICHTENVOORDE - Ook de SOL-winkel is net als de andere winkels een hele tijd gesloten geweest. De vrijwilligers hebben ondertussen niet stilgezeten en de gelegenheid aangegrepen om de winkel wat meer in het zonnetje te zetten. Letterlijk.

Zoals bij veel klanten bekend was de verlichting in de winkel op sommige plekken niet helemaal optimaal. Daardoor was het soms wat lastig te bepalen hoe de kleur of het model van een kledingstuk uitviel. Dat probleem is nu verholpen. Via een lokale winkelier is er betere verlichting aangebracht en binnenkort worden er nog wat spotjes geïnstalleerd om ook de etalage goed uit te laten komen. Kortom, alle reden om weer eens bij de SOL-winkel te komen shoppen voor een 'nieuwe' outfit.

Voorlopig is de winkel alleen op woensdagmiddag en zaterdagmorgen open en uitsluitend op afspraak. Bel daarvoor met Annie Schuurmans (06-2055 2602) of José Peters (06-5260 0770). De tijden voor kleding inbrengen blijven ongewijzigd. Dit kan op woensdagmiddag en zaterdagmorgen en op dinsdagavond van 19.00 uur tot 20.30 uur.

De SOL-sisters hopen u snel weer te mogen begroeten in hun fijne winkel aan Van der Meer de Walcherenstraat 1A (naast de Hamalandhal). De opbrengst van de kledingverkoop komt ten goede aan lokale goede doelen. Met uw aankoop draagt u tevens een steentje bij aan het milieu.


solsisters.nl