ReumaNederland op zoek naar thuiscollectanten!

OOST GELRE - Door het coronavirus kan dit jaar helaas de bekende huis-aan-huiscollecte van het Reumafonds niet op de traditionele manier worden gehouden. Maar de organisatie van ReumaNederland heeft een nieuwe mogelijkheid gecreëerd: de Thuiscollecte.

Door dit systeem kan dit jaar iedereen ook gewoon thuis vanaf de bank collecteren. Normaal gesproken zouden in week van 22 t/m 27 maart onze collectanten met de bekende collectebus langskomen. Onze vaste collectanten zetten zich natuurlijk ook dit jaar in voor het nieuwe systeem. Maar met de Thuiscollecte kunt ook u met uw mobiele telefoon gemakkelijk collecteren in eigen kring, bijvoorbeeld onder vrienden, familie, via de buurtapp of bij collega’s. Nadere informatie wordt graag gegeven door ReumaNederland, tel. 020 5896464.

Het is een leuke, alternatieve manier van collecteren waarbij u precies kunt zien hoeveel geld u straks hebt opgehaald. Met de opbrengst maakt ReumaNederland levensveranderend onderzoek en baanbrekende oplossingen voor mensen met reuma mogelijk.

Maar u kunt natuurlijk ook een bedrag overmaken op bankrekening NL64 ABNA 0433 533 833 t.n.v. St. ReumaNederland Amsterdam.

Dank alvast voor uw gift en mogelijke medewerking voor dit jaar en volgend jaar - als hopelijk corona achter de rug is - komen onze trouwe collectanten weer met de bekende en vertrouwde collectebus langs!