Afbeelding

Start skeelerseizoen op Sportpark Zuid

AALTEN - Wat krijg je als je een pandemie mixt met thuiszitten, mooi weer en de schaatskoorts van een maand geleden? Juist, zin in skaten en skeeleren!

Toer-, wielren- en skeelervereniging De Peddelaars staat te popelen om weer met de skeelerlessen en -trainingen te starten. Het skeelerseizoen loopt van 1 april tot 30 september. Op woensdag 7 april is er vanaf 19.00 uur een vrijblijvende introductie. Je kunt dan kennismaken met het skeeleren op een veilige en verkeersvrije baan met perfect asfalt op het Sportpark aan de Bocholtsestraat in Aalten. Vanaf 14 april starten vervolgens de wekelijkse lessen en trainingen welke op de woensdagavond plaatsvinden en gegeven worden door goed opgeleide train(st)ers. Naast de mogelijkheid lid te worden, kan er met ingang van dit seizoen een les/trainingspakket van 10 weken worden afgenomen. Je kunt dan ook op de vrijdagavond en zondagochtend vrij komen skeeleren. Voor kosten, tijden en aanmelden zie www.peddelaarsaalten.nl/skeeleren.

Plannen zijn er genoeg bij de skeelerafdeling. Er staan nog zowel clinics voor de jeugd (in samenwerking met Sportcarrousel) als voor volwassenen gepland en uiteraard wedstrijden voor senioren en recreanten. Daarnaast zijn er serieuze plannen voor een soort Elfstedentocht voor de jeugd. Kortom, de skeeler-afdeling bruist van enthousiasme en ideeën. Laat het nieuwe seizoen maar komen!

Voor vragen en meer informatie stuur een mail naar skeeleren@peddelaarsaalten.nl.