Wandelen door de natuur. Foto: Annet Piek Fotografie
Wandelen door de natuur. Foto: Annet Piek Fotografie

Start activiteiten inloophuis Oriolus

WINTERSWIJK - Mensen die geconfronteerd worden met kanker, bij zichzelf of iemand in hun omgeving kunnen terecht bij inloophuis Oriolus gevestigd in het SKB. Mensen die last hebben van vermoeidheid, wiens hoofd soms overloopt van gedachten, maar ook mensen die op zoek zijn naar informatie, of hun hart willen luchten, zijn welkom. Of iemand die wil bewegen, of juist even helemaal niets wil. Men kan terecht bij Oriolus.

Inloophuis Oriolus heeft een breed aanbod voor mensen die in hun leven geconfronteerd zijn met kanker, dit kan net na diagnose zijn, maar ook als de behandeling al jaren achter iemand ligt. Daarnaast is Oriolus er voor de naasten (familie, vrienden, mantelzorgers) en nabestaanden. Een plek om zorgen even te vergeten.

Binnen de richtlijnen van het RIVM is Oriolus gestart met diverse activiteiten:
- Online kennismaking met mindfulness – vanaf huis te volgen – dinsdag 23 maart 14.00 uur.
- Mindfulness in de natuur – al wandelend kennismaken – donderdag 1 april 11.00 uur.
- Wandelen onder begeleiding – dinsdag 30 maart en donderdag 8 april 10.00 uur.
- Energetische therapie - donderdag 15 april 14.00 uur.
- Koffiemomentje – op afspraak.
- Wandeling 1 op 1 – op afspraak.

Het is nodig dat men zich aanmeldt en dat kan via info@oriolus-achterhoek.nl. Telefonisch is Oriolus bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag op 06-10033406. Het aanbod van Oriolus wordt continue bijgewerkt, kijk op de agenda op de website, maar ook op Facebook en Instagram is Oriolus te volgen (Oriolus Achterhoek).


www.oriolus-achterhoek.nl

Afbeelding