Tweedehands kleding kopen draagt bij aan de circulaire economie

LICHTENVOORDE - In de kranten en op tv kan men regelmatig lezen en horen over de handel in tweedehands kleding. Door niet alles nieuw te kopen maar kleding van een ander over te nemen, draagt men eens een keer wat anders zonder daarvoor geld uit te geven. Tegenwoordig wordt er ook aandacht gegeven aan herenkleding, waar het tot voor kort alleen ging over dameskleding. De SOL Sisters uit Lichtenvoorde springen in op deze trend.

De organisatie laat weten: "Wij, als SOL Sisters, kunnen u vertellen dat we al lange tijd tweedehands herenkleding hebben in onze winkel. Er is keuze uit overhemden, truien, T-shirts, broeken, jasjes, pakken enzovoort. De artikelen zijn voor een klein bedrag te koop en met uw aankoop steunt ook nog eens goede doelen in de gemeente Oost-Gelre, het milieu en, niet onbelangrijk, uw portemonnee! In de Elna van 24 maart stond een artikel over de Donut-economie geschreven door Anke Sitter. Dat verhaal past prima in de huidige tijd en sluit mooi aan op wat wij u te bieden hebben in onze winkel."

Wilt u ook eens snuffelen tussen het aanbod van de SOL Sisters? U kunt terecht op woensdagmiddag en zaterdagmorgen, voorlopig alleen op afspraak. U kunt daarvoor contact opnemen met José Peters: 0653 600 770 of Annie Schuurmans 0620 552 602. De winkel is gevestigd aan de Van der Meer de Walcherenstraat 1a, aan de parkeerplaats van de Hamalandhal.