Electrocar gaat weer rijden

LICHTENVOORDE - Vanaf maandag 26 april gaat de electrocar in Lichtenvoorde weer rijden. De car heeft noodgedwongen maanden stilgestaan vanwege de coronamaatregelen. Chauffeurs en organisatie zijn blij dat men weer van start kan gaan.

"We houden ons aan de maatregelen van het RIVM. Mondkapjes zijn verplicht. En natuurlijk geldt ook hier: bij klachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging of koorts of een huisgenoot met deze klachten annuleert u de rit", zo laat de organisatie weten.

De electrocar is er ook voor u!
Bent u (tijdelijk) minder mobiel of heeft u een beperking waardoor u zelf niet kunt of durft te rijden/fietsen en u wilt toch graag ergens naar toe? De electrocar brengt u bijvoorbeeld naar de huisarts, de fysiotherapeut, de kapper, bij een vriendin op de koffie, of naar de winkel. Een vaste groep chauffeurs helpt u met in en uitstappen en eventueel met het tillen van de boodschappen. U wordt bij de deur opgehaald en ook weer bij de deur afgezet. Met één telefoontje is het geregeld. Op tijd bellen is aan te raden zodat u ervan verzekerd bent dat u op de gewenste tijd opgehaald kunt worden.

Zo kunt u er weer zelfstandig op uit en blijven ‘meedoen’, zonder afhankelijk te zijn van kinderen of buren. Maak er gebruik van; de electrocar is er voor u!

De electrocar rijdt van maandag t/m vrijdag van 8.30 12.15 en van 13.15 – 17.00 uur (uitgezonderd de feestdagen) in Lichtenvoorde en nabije omgeving (zoals de kerkdorpen, m.u.v. Mariënvelde). Maak een afspraak via telefoonnummer 06 – 22 15 47 21. U heeft geen abonnement of pasje nodig om gebruik te maken van de electrocar; er wordt enkel een vrije gift gevraagd. De giften worden besteed aan het onderhoud en de verzekering van de car.