Musicalfabriek: verkeerde datum

OOST GELRE - Onlangs berichten wij in deze krant over de speciale voorstelling van de Musicalfabriek: ‘TheaterThuis Musical’. Deze voorstelling werd deels buiten gerepeteerd. Onlangs hebben de acteurs de doorloop gehad voor de opnames die in het weekend plaatsvinden. Die opnames vinden op verschillende buitenlocaties in Groenlo plaats, maar ook bij De Mattelier binnen. Acteurs mogen dat. ‘De TheaterThuis Musical’ is inmiddels gemonteerd en is op zaterdag 24 april om 19.30 te bekijken met een link op de website www.musicalfabriekgroenlo.nl. Het wordt dus geen livestream.

Per abuis is op de flyer van de Musicalfabriek over het afhalen van het TheaterThuis-pakket een verkeerde datum vermeld. Dit moet zijn: zaterdag 24 april tussen 16.30 en 19.30 uur bij De Mattelier in Groenlo. De uitzending is deze avond om 19.30 uur te bekijken met een link op de website www.musicalfabriekgroenlo.nl. Het wordt dus geen livestream zoals eerder vermeld in deze krant.

De online musical is eigenlijk een alternatief voor de musical die bedoeld was om in 2020 op de ouderwetse planken te brengen. “We hebben nog gedacht aan het nog verder uitstellen, maar we hebben onlangs de knoop doorgehakt om te gaan voor de online versie”, vertelt Brenda namens de organisatie. “De kinderen vinden het eigenlijk heel leuk. In plaats van een toneelmusical zitten ze nu in een echte film, met een geluidsman en een lichtman. Ze voelen zich sterren.”