Een proeverij van zes gangen wordt geserveerd bij foodstops onderweg. Foto: PR
Een proeverij van zes gangen wordt geserveerd bij foodstops onderweg. Foto: PR

Achterhoek Foodrally op tweede pinksterdag

REGIO - Op maandag 24 mei, tweede pinksterdag, is er een speciale Pinkster-editie van de Achterhoek Foodrally. Nu is er een nieuwe route met wederom te gekke foodstops. De deelnemers volgen in hun eigen auto een autopuzzel-route door het prachtige Achterhoekse landschap, waarbij ze onderweg een heerlijke proeverij van zes gangen krijgen bij de verschillende sfeervol ingerichte foodstops. De gerechtjes worden geheel corona-proof in disposables geserveerd. De asperges zullen niet ontbreken tijdens deze rally.

De deelnemers starten en eindigen in Vragender bij restaurant Beneman. Deelnemers kunnen kiezen uit diverse tijdsvakken waarin men zou willen starten. Zodra ingecheckt begint men aan de circa 3,5 uur durende route. Onderweg krijgen de deelnemers een diner-proeverij van zes gangen voorgeschoteld bij de verschillende foodstops. Ook is er aan de kleintjes gedacht. Voor de kinderen tot en met 12 jaar is er een speciaal kidsmenu.

Iedereen kan gewoon met de eigen auto meedoen, maar met een leuke cabrio, klassieker, rallyauto of zelfs een legertruck is het nog leuker.

De foodrally is een leuk coronaproof alternatief voor een bedrijfsuitje.

Tickets reserveren kan via achterhoekfoodrally.eventgoose.com. Meer informatie is te vinden op de website.


achterhoekfoodrally.nl