Afbeelding

Laatste Hamalandhal / Keitrappers Challenges!

Met de aangekondigde versoepelingen mag er weer binnen gesport worden in de Hamalandhal en mag er weer in groepsverband gefietst worden! Goed nieuws dus voor sportend Nederland en voor de Hamalandhal en Keitrappers. Daarom zal dit voorlopig de laatste Hamalandhal - Keitrappers Challenge zijn. Alle routes van de afgelopen periode zijn te vinden in de Hamalandhal Strava groep. Op zoek naar nog meer routes? Neem een kijkje op de website van WTC Keitrappers!

Hamalandhal / Keitrappers Challenge: MTB 43K

Flamingo's spotten! Deze Gravelrit door prachtig mooie natuur brengt je via hoofdzakelijk zandwegen en paden om het Zwillbrock (DE). Vervolgens ga je terug om Groenlo langs de Slinge en Lievelde. Let op: Op deze route komt u 3x over een boerenerf. U bent hier te gast, pas uw snelheid aan. Met wat geluk kom je onderweg wat 'wild-life' tegen, reeën en bij het Zwillbrock wellicht de Flamingo's! Geniet er van.

Hamalandhal / Keitrappers Challenge: Race/weg 67K

Een prachtige landelijke route rondom Winterswijk , een van de mooiste streken van Nederland! Deze route heeft een lengte van 67 kilometer!

Hoe doe ik mee met de Hamalandhal challenges?!

Stappenplan lid te worden van de Hamalandhal club:
Download de gratis Strava app in de App- of Play store
Maak een profiel aan
Selecteer onderaan de navigatiebalk ‘Ontdekken’
Selecteer vervolgens bovenaan het tabblad ‘Clubs’
Typ ‘Hamalandhal' in de zoekbalk en word lid van onze club
Voltooi onze challenges!