Afbeelding

Goed nieuws:

Binnensport weer toegestaan: Hamalandhal weer open!

Met de aangekondigde versoepelingen mogen binnensport accommodaties weer open, al dan niet onder extra voorwaarden. Dit betekent dat per 19 mei 2021 de Hamalandhal haar deuren weer opent voor alle gebruikers!

Fantastisch nieuws voor alle binnensport en de Hamalandhal! Ondanks de voorwaarden die hangen aan het sporten in de Hamalandhal staan we te springen om al onze gebruikers weer te ontvangen. Wij zijn erg opgelucht dat er weer binnen gesport mag worden, sport draagt immers bij aan de gezondheid en het sociale welzijn van mensen.

Om het binnen sporten volledig conform de richtlijnen van het RIVM weer mogelijk te maken zijn er een aantal aanpassingen gedaan in en rondom de Hamalandhal. Zo dient men via de achterzijde de Hamalandhal te betreden, en via de voorzijde (entree bij de kantine) de Hamalandhal te verlaten. Bij beide entrees staan zuilen voor het desinfecteren van je handen. Ook is men verplicht om zich aan de uitgezette looppaden te houden en zich te houden aan de basisregels. Voor alle richtlijnen in de Hamalandhal en de voorwaarden om weer binnen te kunnen sporten verwijzen wij naar het vernieuwde protocol op de website van de Hamalandhal (www.hamalandhal.nl).

Tot snel bij de Hamalandhal!