Geen zandhappen dit jaar tijdens het Marvo-toernooi. Foto: PR/archief Achterhoek Nieuws

Geen zandhappen dit jaar tijdens het Marvo-toernooi. Foto: PR/archief Achterhoek Nieuws

MarvoBeachtoernooi wordt MarvoGrastoernooi

MARIËNVELDE - Ondanks de coronacrisis is MarvoBeach werkgroep begonnen met de voorbereiding van het MarvoBeach gras volleybaltoernooi. Op zaterdag 10 en zondag 11 juli 2021 vindt het 24ste MarvoBeach toernooi plaats. Dit keer niet op de 'Mariënveldse sahara' en ook niet op het kerkplein vóór de BMV, maar de organisatie wijkt uit naar de 'vruchtbare groene gronden' van het eerste voetbalveld! Back to memory lane, want de eerste edities van het Marvo beachvolleybaltoernooi werden ook gespeeld op gras. De inschrijving is inmiddels geopend.

Het toernooi zal kleinschaliger zijn dan voorgaande edities. Wacht daarom niet te lang met inschrijven, er is beperkt plek en vol = vol! Teams kunnen zich tot en met zondag 20 juni inschrijven. In verband met de coronamaatregelen is het toernooi georganiseerd onder voorbehoud. Vlak vóór het toernooi ontvangen deelnemende teams een definitieve mail met de mededeling of het toernooi doorgaat of niet.

Op zaterdagochtend start men met het 2 x 2 toernooi. In deze klasse is er een dames- en herenpoule, waarin 2 tegen 2 gespeeld wordt. Deze klasse is voor de echte fanatiekeling een fantastisch onderdeel! Ook zal er op de zaterdagochtend de gelegenheid zijn voor de jeugd om te spelen (mini’s (circulatievolleybal niv. 5 & 6) en de ABC jeugd tot 18 jaar) in teams van 4 spelers.

Zaterdagmiddag wordt er gestreden om de 'Marvo-Beach-Cup'. In die klasse spelen de meer prestatiegerichte dames- en herenteams en wordt er nauwer volgens de regels gespeeld. Dit is bedoeld voor competitiespelers, waarbij het niveau gemiddeld rond de 1ste–2de klasse ligt en gespeeld wordt in teams van 3 personen.

De zondag staat geheel in het teken van recreatief beachvolleybal voor bedrijven-, vrienden- en familieteams. Heren- en damesteams spelen 3 tegen 3, mixed teams spelen 4 tegen 4.

Inschrijfgelden
Mini’s, ABC-jeugd en 2×2 toernooi €15
Beach Cup & recreatief dames /heren €20
Mixed recreatief €25.

Zondag 11 juli BBQ
Na afloop van het zondagprogramma biedt Marvo ’76 de mogelijkheid aan om gezamenlijk met je team en supporters/ vrienden/ familie te barbecueën voor €12,50 per persoon (reserveren vereist, zie inschrijfformulier).

Voor het inschrijfformulier (toernooi en BBQ) kunnen geïnteresseerden terecht op de website www.marvo76.nl. Voor meer informatie kunt u mailen naar marvo76toernooi@gmail.com of kijk op Facebook of Instagram 'MarvoBeach'.